Skip to Content

Vacature Fertiliteitsarts

Reference: JOB242
Location: Rotterdam, Netherlands
Contact: Mw. Drs. P. Wijngaard, Senior Fertiliteitsarts

De afdeling Verloskunde en Gynaecologie van het ErasmusMC in Rotterdam heeft per 16 juli 2018, of misschien eerder, een vacature voor Fertiliteitsarts 0,8 fte.

Functie-inhoud
U bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van patiënten met vruchtbaarheidsstoornissen. Dit betekent dat u zorg draagt voor een goede uitvoering en bewaking van de diagnostiek en behandeling van subfertiele paren. In het kader van ovulatie inductie, IUI en IVF behandelingen voert u echoscopieën, follikelpuncties, embryo transfers en inseminaties uit. Daarnaast verwachten wij een actieve inbreng bij de beleidsbesprekingen op afdelingsniveau alsook met samenwerkende transportklinieken. Het doen van onderzoek (deelprojecten of promotie onderzoek) binnen de subafdeling behoort tot de mogelijkheden.
Functie-eisen
U bent arts en beschikt over voortreffelijke contactuele eigenschappen. Ervaring in de Obstetrie en Gynaecologie of Voortplantingsgeneeskunde strekt tot aanbeveling. U bent bereid te participeren in weekenddiensten (dagdiensten). U bent bereid deze functie voor langere tijd te vervullen.

Voor verdere info zie bijlage